Plaku shqiptarë: I duam të drejtat e barabarta, si të kroatëve, si të sllovenëve, si të serbëve! (Video)

Në minutën e 50 të këtij dokumentari ju sjellim opinionin e një plaku shqiptar nga Kosova, nga një tubim madhështorë të mbajtu shumë vite më parë;

Tibimi i asaj kohe vërtetë ishte madhështor; ishte koha kur çdo qytetarë i Kosovës dhe çdo shqiptarë në ish jugosllavi po e kuptonte drejtë pozitën e kombit, po e kuptonte drejtë synimimin jo real dhe jodemokratik të Serbisë!

Plaku shqiptarë: I duam të drejtat e barabarta, si të kroatëve, si të sllovenëve, si të serbëve!

Behare Shabani A news24