Po e akuzojnë Vjosën si antí-UÇK, por kjo video e saj ua mbyll gojën të gjithëve

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, ka marrë sot kritika nga opinioni për shkak se nuk e kishte përmendur UÇK-në në një postim në Facebook, teksa kishte shkruar për b etejën e Koshares.

S ulmet ndaj Vjosa Osmanit u bënë sot nga qarqet pro partive opozitare, teksa e a kuzojnë presidenten për mohim të UÇK-së.

Mirëpo, para tre muajsh, ishte pikërisht Vjosa Osmani që vlerësoi shumë lartë UÇK-në dhe l uftën e saj.

Në një intervistë për mediat e Shqipërisë, Osmani atëkohë kryetare e Kuvendit, kishte thënë se UÇK-ja është ideali më i madh që kanë ndërtuar shqiptarët.

“UÇK është ideali më i madh që kanë ndërtuar shqiptarët, është ushtria e popullit tim, është u shtria e cila e m brojti pragun e shtëpisë”, thotë ndër tjerash Osmani në këtë intervistë.

Ndiqeni nga munta 16:45: