Po shkonte në shkollë me një çantë të çuditshme, nëna “luan mendsh” kur zbulon ç’kishte vajza


Një video në Facebook ka prodhuar mijëra të qeshura në mesin e përdoruesve të rrjetit social. Protagoniste e kësaj historie është një vajzë seksi, e cila po shkonte në shkollë me një çantë të dyshimtë dhe skenën e ka zbuluar mamaja e saj. Vajza, siç shihet në pamjet e Facebook, do të shkonte në shkollë dhe mbante një “valixhe” që, në të vërtetë, ishte një mbajtëse e vogël e pijeve freskuese /Pamje mePosht

Ajo që gjeti brenda ishin disa shishe birra, me sa duket vajza ishte gati të merrte një drejtim tjetër që nuk lidhej me studimet.