“Po u shpallën fajtor Thaçi, Veseli, Krasniqi dhe të tjerët, Ja çka do të ndodh me Kosovën”


Avokati Tomë Gashi e ka quajtur të papranueshme ak takuzën ndaj Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit është e papranueshme. Sipas tij kjo ak takuzë është ngrítur më 26 tetor, dy ditë pas afatit gjashtëmujorë që ajo të ngrítej, njofton Klan Kosova.

Gashi ka theksuar se nëse Kosova nuk do ta formonte Gjykatën Speciale atë nuk do të mund ta bënte as OKB.
“Garantoj se OKB nuk do të kishte garantuar një gjykatë racíste sepse lu fta ka qenë dypalëshe dhe pastaj ka qenë e përfshirë NATO dhe Amerika.

Po u shpallën këta fajtorë drídhet shtetësia e Kosovës”, është shprehur Gashi. Sipas tij kjo gjykatë nuk do të mund të ngrís ak takuza për trafíkim org anesh deri në fund të mandatit të saj.