Policia e Kosovës dënon me gjobë 200 euro pejanen që deshi të kthehet nga puna në shtëpi


Një qytetare e Kosovës ka shprehur indinjatën ndaj masave kundër Covíd-19 të miratuara nga Qeveria e Kosovës, e që u fuqízuan sonte.

Qytetarja Dafina Boja ka thënë se ka përfunduar orarin e punës në Prishtinë në ora 17:30, e që është nisur menjëherë për në Pejë. Meqë Peja është futur në izolim në ora 19:00, Policia e Kosovës e kanë gjobítur Bojën në vlerë 200 euro.

Boja ka reaguar në facebook duke shprehur zemërim ndaj vendimeve të qeverisë, saktësisht ndaj kryeministrit Avdullah Hoti dhe ministrit të Shëndetësisë Armend Zemajt.

MË poshtë gjeni postimin e saj të plotë: