Policia e ndalon një automjet në Muqivërc, brenda një serb dhe dy vajza kosovare


Mbrëmë, rreth një orë e gjysmë para mesnatës, njësítet polícore kanë ndaluar një automjet të dyshímtë në pikëkalimin kufitar në Muqivërc.

Siç njofton Polícia, në automjetin që po e drejtonte një shtetas i Serbisë, ndodh eshin dy pasagjere femra nga Kosova që e kishin kaluar íleg alísht kufírin Serbi-Kosovë, duke iu shma ngur kontr ollit të rregullt kufítar përmes rrugëve dyt ësore, shkruan Gazeta Express.

“SPMK-Muqivërc 25.10.2020-22:20. Raportohet se njësítet polícore kanë takuar automjetin që e drejtonte i dysh uari mashkull shtetas i Serbisë dhe dy pasagjere të dysh uara femra kosovare që kishin kaluar kufírin Serbi-Kosovë duke iu shma ngur kontr ollës së rregullt kufítare përmes rrugëve dytë sore”, thuhet në raportin e Policisë.

Me vendim të proku rorit, dy të dysh uarat janë líruar, kurse vozítësi është urdhëruar që sot të paraqitet në stacíonin polícor në Muqívërc. /Express/

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…