Policia gjermane i thotë familjes: Mos mbani më shpresa, ja ka ma rrë jetën dhëndri juaj shqiptar

Që nga 18 shkurtii 2019-ës, Rebecca Reusch nuk dihet se ku është. Kur u largua nga shtëpia pa lënë asnjë gju rmë pas ajo ishte 15 vjeçe.

Nëna e Rebekës, Brigitte Reusch
Vajza jetonte në Berlin në Gjermani. Njoftimi se ajo ishte larguar u dha në 21 shkurt të vitit 2019, për pak ditë bëhen 2 vite. Por po licia e Berlinit nuk ka asnjë shpresë se vajza mund të jetojë.

Nuk ka as informacionin më të vogël se ku mund të jetë ajo, për po licinë e Berlinit ky ka qenë një nga rastet më të vështirë.

Babai i Rebekës, Bernd Reusch, thotë:

Po licia që nga dita e parë dyshon se mund t’ia ketë ma rrë je tën dhëndri, burri i motrës së Rebecca, por nuk ka asnjë provë që mund ta lidh atë.”

Kunati i saj Florian R. atëherë 27 vjeç me origjinë shqiptare u konsiderua shpejt i dys huar dhe madje u arr estua dy herë. Sidoqoftë, provat kundër tij ishin të pamjaftueshme. Sot ai konsiderohet ende i dys huar, por ka kohë që është liruar.

Kurse nëna e Rebecca beson se ajo po mbahet diku, por poli cia u ka thënë se duhet t’i heqin shpresat se vajza e tyre jeton,

Në mëngjesin e 18 Shkurtit 2019, Rebecca Reusch u zh duk nga shtëpia e motrës së saj Jessica dhe kunatit të saj Florian R. në Maurerweg, Berlin-Britz. Mendohet se Floriani me orgigjinë shqiptare kishte lidhje jashtë martesore me kunatën e tij.

Një natë motra e Rebecca i kishte gjetur ata duke fjetur në divan.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.