Policia Gjermane ndalon autobusin me Shqiptar, E Papritur çfarë ka ndodhur…


Gjatë një kontrolli në një stacion në Leipheim të Gjermanisë, policia gjeti dhjetë pasagjerë në një autobus kosovar të cilët nuk posedonin leje qëndrimi.

Mediat gjermane raportojnë se procedimi penal ka filluar kundër të gjithë të ak uzuarve.Gjashtë të ak uzuar kishin tejkaluar lejet e tyre të qëndrimit me 200 ditë, transmeton rtv21.tv.

Pra, gjashtë nga të ak uzuarit, katër shtetas të Maqedonisë së Veriut dhe dy shtetas shqiptarë sipas policisë, kishin shk elur të drejtën e qëndrimit të shkurtër në Gjermani.