Policia ndalon ‘Ferrarin’ e shqiptarit pasi doli për gara me automjete (Video)

Inspektorati i AVUK, ai komunal dhe Policia kanë intervenuar për ta ndaluar organizimin e një gare me automjete.

Siç mëson “Klan Kosova” tre persona janë a rrestuar për shkak të këtij organizimi.

Policia e Kosovës ka gjobitur pjesmarrësit.