“Politikanët milionerë me pasaporta të Serbisë po lëvizin lirshëm, ndërsa qytetarët..”


Analisti politik nga diaspora, Florim Zeqa në një postim të tij në Facebook shkruan se derisa qytetarët nuk mund të marrin as vizë turistike me pagë 200 euro, politikanët milionerë udhëtojnë lirshëm me pasaporta diplomatike.

Zeqa shkruan tutje se këta politikanë po udhëtojnë me pasaporta diplomatike, ato të Shqipërisë e ndoshta edhe të Serbisë.

“Qytetarët me nga 200 euro pagë, nuk mund të marrin as vizë turistike nga vendet e Bashkimit Evropian, ndërsa politikanët milionerë udhëtojnë lirshëm me pasaporta (të hajnisë) diplomatike dhe atyre të Shqipërisë, e ndoshta edhe të Serbisë! Përderisa hajdutët e politikës lëvizin të lirë, qytetarët do të mbetën të izoluar”, shkruan Zeqa.