Politikani i njohur shqiptar i propozon martesë moderatores në emision (Video)


Në emisionin “Rudina” si kurrë më parë ka ardhur live një propozim për martesë ditën e sotme. Të ftuar në emision ishin çifti i njohur i ekranit, gazetarja Fabiola Hoxha dhe anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Indrit Hoxha. Fabiola nuk kishte marrë ende një propozim për martesë, pavarësisht se ata e kanë zyrtarizuar lidhjen prej 3 vitesh, ndaj Indriti vendosi ta bënte live në emision mé póshté ndíqní pámjet nga propozimi.

Në momentin që Indriti e mori të vallëzojë mes studios së Rudinës, u ul në gjunjë me një unazë në dorë dhe i propozoi për martesë. Fabiola i tha menjëherë “Po” dhe të dy shkëmbyen një puthje.