Popullata ju mbajti njëzetvjet në pushtet, politikisht ju e shkatëruat Kosovën!

Ju të PDK-së s’keni të drejtë të hídhëroheni e ta hapni gojën, shqiptarët e Kosovës 20 vjet radhazi ua dhanë votën të qeverisni ju Kosovën, e dini pse?, po për shkak l uftës suaj që askush nuk mund t’ua mohojë. L uftuat, e krijuat Republikën e Kosovës, por fatk eqësisht edhe pse popullata shiptare ju mbajti njëzetvjet në pushtet, fatk eqësisht, politikisht ju e shkatëruat Kosovën. Qytetarët e Kosovës për hatër të l uftës njëzetvjet ju dhuruan pushtet, kurse ju njëzetvjet bëtë të kundërtën, u pasuruat vetë dhe varfëruat, pikëlluat qytetarët shqiptarë të Kosovës.
Mjafton për ju që keni hyrë në historinë e krijimit të Republikës së Kosovës, jeni themeluesit e saj, prandaj mjafton, ikni e bëhuni të sinqertë e thoni se per l uftë ishim të parë, po politikisht të fundit. Dallimi i l uftës prej politikës është si nata prej ditës. Leni rahat Albin Kurtin, Vjosa Osnanin e Donika Gervallën ta udhëheqin Kosovën se ju jeni për p ushkë e jo për politikë e diplomaci.
@S.Mehazi