Postimi prekës i Stresit për Albert Krasniqit: “Kjo botë është e flliqt” (FOTO)


Reperi nga Shqipëria ka shkruar një postim dedikuar të ndjerit Albert Krasniqi. Ai e ka kujtuar me një postim në Instagram duke shkruar fjalë prekëse. “Kush te ka njoft tka dasht, me deshte Dhe te deshta Albert ! Kjo bote është e flliqt shihemi ne boten tjetër. Zoti Është i Madh”, ka shkruar reperi.

Ndryshe, Albert Krasniqi ndërroi jetë ditën e djeshme, derisa dyshohet se u v ra nga babai i tij Skënder Krasniqi.

Shkaqet e ardhjes deri te v rasja ende nuk janë zbuluar.