Prej 8 vitesh fle në taksi, burri prek me historinë e jetës: Nuk kam shtëpi, kam 4 fëmijë që jetojnë jashtë

Enver Hodaj, prej 13 vitesh jeton si end acak, pasi nuk ka një shtëpi ku mund të stre hohet.

Ai ka 8 vjet që fle në makinë, pavarësisht të ftohtit në dimër apo të nxehtit në verë. Ditën e përdor si taksi për të nxjerrë bukën e gojë dhe natën si shtëpi.

Me shtëpinë e tij lëvizëse, Veri siç e njohin të gjithë, ngr yset ku ta zërë nata. Në kushtet e pand emisë, masat mbro jtëse të 62 vjeçarit janë një qese detergjent dhe një bidon me ujë, ndërsa për higji enën personale i shërben uji i lumit Vjosë.

Ai ka 4 fëmijë, të cilët nuk i ka parë që prej 13 vitesh, pas div orcit me ish-bashkëshorten e tij. Ata jetojnë në Itali dhe Gjermani dhe gjatë kësaj periudhe nuk kanë komunikuar asnjëherë me të atin.

I brakt isur nga të gjithë 62 vjeçari çdo ditë ai e nis me sh presën se dikush do ta n dihmojë për të patur një stre hë mbi krye.