Prekëse: Babai nga Deçani që i vdiqën dy djemtë në Gjermani kthehet në vendin ku ndodhi ngjarja


Arif Arifaj, babai i dy djemve nga Deçani që vdíqën në rrethana tra gjike në Gjermani ka vendosur lule në vendin ku ndodhi ngjarja.

Ai ka falënderuar të gjithë ata që i kanë qëndruar afër në këto ditë të vësh tira.

“Sot gjendem këtu te vendi ku ndodhi ngjarja, deshta të ju falënderoj të gjithëve sepse nuk kisha mundësi që të ju përgjigjem të gjithëve. Dhímbja është e madhe sa nuk ka kuptim të flitet, po ju jeni ata që lotët mi ndalët, falënderoj të gjithë ata që ishin pjesëmarrës në ceremoninë e va rrimit, institucionet e Kosovës, ju jeni ata që me jepni for cë mua dhe familjes time”, ka thënë ai.

“Këtu në këtë vend humbën jetën dy djemtë e mi më të dashur, do të bëhem i for të që familjen time ta qoj përpara”, shtoi Arifaj.

“Jeta duhet të vazhdojë, ju them të gjithë fëmijëve që kanë pas dhímbje si unë ta përballojnë dhímbjen, ju falënderoj të gjithëve që ma dhanë këtë përkrahje”, tha ai.