Prifti Gavrill: “Serbia do të shitet për para!” (Video)

“Minuta e 2.13 prifti nga Serbia thoshte se popullit serb, por në përgjithësi Serbisë nuk i shkruhet mirë, nuk do të ketë një të ardhme të mirë; parashoh se nuk do të ketë paqë dhe se Serbia do të shitet për para!

Dhe, këtu më nuk ka serb, aty-këtu ka ndonjë serb të vërtetë! Do të vij një kohë kur Serbia disa gjër do ti paguaj shumë shtrejtë, sepse njerëzit këtu, serbët janë të uritur për para!

Liza B A news24