Prifti Katolik: Të gjithë njerëzit ti thonë Zotit “Allah“! (Video)


Shkova te peshkopi dhe i thashë se dëshiroj të bëj një hap para dhe të bëhem prift. Unë si prift, e dini se priftërinjtë në kishë nuk martohen, isha shumë i vetmuar, dhe e mora një vendim shumë të vështirë, nuk dëshiroja ta braktisja kishën katolike, por vendosa ta braktisi mé póshté mund ta shíhní vídeón e priftit.

Kurrë në jetë nuk kisha takuar ndonjë musliman, por një gjë e di që edhe ne Katolikët edhe Muslimanët duhet Zotin ta quajmë me një emër apo (Allah).