Prifti që “t ronditi” botën: Ferri nuk ekziston, feja është biznes! (Video)


Pothuajse të gjitha fetë e botës mbështeten në atë se Zoti ekziston, së bashku me parajsën dhe ferrin. Sipas këtyre feve, jeta pas vd ekjes ka të bëjë me ndëshkimin ose shpërblimin e njerëzve të cilët jetuan në këtë botë. Por, një tjetër gjë e thotë një prift në një video në YouTube, i cili ishte bërë hit mé póshté ndíqní vídeón nga Prifti.

Pothuajse të gjitha fetë e botës mbështeten në atë se Zoti ekziston, së bashku me parajsën dhe ferrin njofton Gazeta e Kosoves.