Prifti Serb: “Ka ardhur koha që të kthehemi prap në Kosovë“


Nuk resht së polítízuari dhe polarízuari situatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthehemi në Kosovë, është toka jonë, ajo u shtri është e përkohshme, do ta sh uajmë.

Në një dalje publíke, ai tha se Ka ardhur koha me bekímin e tij që të kthehemi përsëri në Kosovë”.

Koha e atyre që hoqën dorë nga Llazari i Kosovës dhe angazhimi i tij për Mbretërinë e përjetshme të Qiellit po kalon dhe ne të gjithë po kthehemi përsëri në Kosovë