Prindërit e Alenes nga Kosova, vajzës së vogël japin lajmin e madh!

Kjo është Alea, 3 vjeçarja nga Kosova e díagnostífíkuar me një t umor të rrallë në t rup. Alea kishte kryer 4 op eracíone e disa seanca k emio- t erapi. Disa ditë më parë prindërit e Aleas kërkuan ndihmë përmes emisionit “Shqiptarët për Shqiptarët”. Kërkonin ndihmën e shqiptarëve pasi jeta e të bijës.

Si kurdoherë, shqiptarët u bënë bashkë edhe për këtë vogëlushe dhe shuma e nevojshme u mblodh. Alea hyri në operacíon dhe fatmírësisht gjithçka doli me s ukses.

Në një vídeo-mesazh për emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët”, prindërit e Aleas sollën lajmin e gëzueshëm se 3 vjeçarja është në gj endje të mirë shën detësore.

Tashmë në sytë e këtyre prindërve ka një letësím të madh, ndërsa gëzimi është i papërshkrueshëm.

Ja se çfarë thonë ata për shqiptarët bamírës.