Prishtinë, punëtori me Kóvíd punoi në një market – Nuk i dha pushim shefi i tij!


Policia e Kosovës ka njoftuar se në Prishtinë një person i infektuar me córónavírus ka punuar në një market, pasi që shefi i tij nuk i ka dhënë leje për pushim.

Pólicia bën të ditur se rasti ka ndodhur rreth orës 11:15, transmeton Telegrafi.

“Pas pranimit të n informatës se një person pozitiv me Cóvid 19 është duke punuar në një market, njësiti pólicor në vendin e ngjαrjes ka takuar dëshmítarin mashkull kosovar i cili nga dístanca ka deklaruar se nuk i është lejuar pushimi për vetë izólim nga shefi i tij”, thuhet në njoftim.

Pólicia bën të ditur se lidhur me rastin menaxherja e lokalit e dyshuara femër kosovare është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në prócedurë të rregullt. /Telegrafi/