Prodhimi i mjaltit manuka, mjalta më e shtrenjtë në botë (VIDEO)


Mjalti Manuka, është mjalti më i shtrenjtë në botë rreth 100 euro /kg. Prodhimi i mjaltit manuka, i vlerësuar për vetitë e tij antibakteriale, është gjithnjë e më i rëndësishëm.

Poleni, dylli i bletës dhe propolis gjithashtu prodhohen dhe eksportohen.

Shikojeni videon e prodhimit të mjaltës manuka, që prodhohet në Zelandën e Re: