Pronarët e “LDA Group” dyshohet se po fshihen në këtë shtet, atje nisën luksin më 2 milionëshin e Thesarit


Autoritetet e Kosovës kanë arritur që të kapin Labinot Grudën të cilit ia kanë caktuar sot edhe një muaj paraburgim nën dyshimet se i njëjti në cilësinë e zyrtarit të Thesarit të Shtetit ka mundësuar vjedhjen e mbi 2 milionë eurove dhe dërgimin e tyre në llogarinë e kompanisë “LDA Group”.

Derisa të dy pronarët e kompanisë “LDA Group”, Kadri Shala dhe Valon Shala aktualisht janë në kërkim nga shteti. Sipas burimevebrenda Prokurorisë ata dyshohet se janë duke u fshehur në Turqi.

Siç mëson express të dy ishin arratisur drejt shtetit turk më herët, ku edhe kishin filluar nxjerrjen dhe shpenzimin e parave të vjedhura nga Thesari i Republikës së Kosovës.

Të dy pronarët e kompanisë “LDA Group”, siç thonë burimet brenda Prokurorisë atje kishin filluar të blejnë makina dhe kanë rënë nën llupën e hetuesve kur e kanë kryer njërën nga blerjet.

Që prej atij momenti të dyve u janë bllokuar llogaritë, derisa mësohet se ata kanë arritur të nxjerrin plotë 250 mijë euro.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…