Pse iku nga Kosova Miranda Hashani?

Miranda Hashani ka një karrierë të bujshme, me këngë të pa harruara që publiku i mbanë mirë në mend.

Miranda është e muzikës argëtuese dhe asaj popullore, pasi të dyja zhanret i interpreton në mënyrë të mrekullueshme.

Këngëtarja po rri larg muzikës për shkak të pandemisë, ndërkohë që po merret me familjen e saj, të shoqin dhe dy djemtë.

Nëse nuk e keni ditur, këngëtarja shqiptare nga Maqedonia, këto kohë po jeton bashkë me familjen në Gjermani, bashkëshorti i këngëtares ka jetuar edhe më parë në Gjermani, ku është marrë me futboll./Kosovarja