Publikohen bisedat me fjalë të rënda të Kikës me Valon Malokun

Kreshnik Husaj i njohur si Kika, gjatë ditëve të kaluara ka postuar disa nga bisedat e tij me Valon Malokun njëherësh edhe moderator i emisionit “It’s my Love”.

Gjatë emisionit n’Kosove Show, Valon Maloku ka treguar se ideja në fillim ka qenë që emisioni të jetë “It’s my Life”, dhe të tregohen gjërat të cilat i kanë kaluar protagonistet e këtij emisionit.

Në disa pjesë e kishte thumbuar Kikën, i cili më vonë publikoi edhe bisedat me të, ku shihet edhe problemet të cilat i kishin për vendin e xhirimeve dhe pagesa.

Kika kishte postuar një foto në të cilën kishte shkruar, më paskan permen këta dyl.berat e tash po ju tregoj faktet.

Kika ka postuar një foto me qenin e tij Borën në të cilën ka shkruar.

“Më paskan permen kta dyl.berat e tash po ju tregoj faktet,Berat Xhelili, Lulzim Jashari, Dashnor Asllani”, ka shkruar në mbishkrimin e fotos./Express