Publikohen pamje nga investimi 2 miliardë euro qe do bëhet në portin e Durrësit


Investimi prej 2 miliardë eurosh në portin e ri të Durrësit pritet të përfundojë në vitin 2026. Parashikohet ndërtimi i një porti marinë, me jahte, hotele, qendra tregtare dhe ambiente argëtuese. Këto ishin disa nga detajet që prezantoi nga Durrësi, kryeministri Rama, investitori dhe ministrja përgjegjëse /Pamje mePosht

Mëngjesit e së shtunës, Rama publikoi në Facebook edhe pamje nga projekti për Portin e Durrësit.