Publikohen Pamjet: Shikojeni si Donika Gërvalla tërhiqej zvarrë nga truprojat e Isa Mustafës!


Ish kryetarja e degës së LDK-së në Gjermani, Donika Gërvalla, nuk është lejuar të hyjë brenda për të marrë pjesë në mbledhjen e LDK-së në vitin 2016. Ajo ishte penguar dhe ishte tërhequr zvarrë nga sigurimi i LDK-së në atë kohë.
Ndalimi i pjesëmarrjes për Gërvallen ka shkaktuar edhe reagimin e Vjosa Osmanit /Pamje mePosht.

Gërvalla, e cila i ka rezistuar një kohë vendimit për të mos e lejuar të hyjë brenda, e kishte a kuzuar Kryesinë e LDK-së.