Publikohet një foto e rrallë e Sabri Fejzullahut me Titon , Ja si dukeshin kur ishin shumë të ri


Në rrjetet sociale, është publikuar një foto e vitit 1979, ku shihen artistët e Kosovës në takim me ish presidentin e Jugosllavisë, Josip Broz Titon në Hotelin Grand në Prishtinë.

E nga foto e publikuar shihet se këngëtari, Sabri Fejzulluahu ishte më i gëzuari për këtë takim.

Nuk dihet se ku është shkrepur dhe me çfarë rasti kjo foto…

Anash shihen edhe artistë të tjerë.

Shiko Foton: