“Puna ka përfundu, Vjosa Osmani do të jetë Presidente”

Kryetari i Mitrovicës Agim Bahtiri, ka ndërhyrë në emisionin Debat Plus ku ka replikuar me analistin Dardan Gashi.

Bahtiri i ka dërguar një mesazh drejtuesit të emisionit, ku i thotë se tashmë çështja e Presidentit ka përfundu dhe Vjosa Osmani do të jetë Presidente.

“Puna ka përfundu, Vjosa Osmani Presidente dhe pikë” thotë Bahtiri duke replikuar me analistin Gashi.