Qeni i rrugës “këndon” në mes të sheshit të Prishtinës

Qeni i rrugës “këndon” në mes të sheshit të Prishtinës
Saksofonistit i cili tashmë njihet për meloditë e tij në kryeqytet papritur i është bashkangjitur edhe një qen i rrugës.

Në melodinë që po luante saksofonisti, qeni ka vazhduar duke iu përshtatur melodisë dhe duke “kënduar” bashkë me të.

Videoja është publikuar nga një qytetar në rrjetin social TikTok e cila ka grumbulluar me mijëra klikime dhe komente të shumta nga ndjekësit e tij.

Shiko videon: