Qeveria greke ndryshon rregullat! Merr vendimin e papritur për shqiptarët


Qeveria greke ahspërson masat në Kakavijë duke aplikuar edhe gj0ba për personat e prekur me pandemine nëse tentojnë të hynë 1legalisht.

Duke filluar nga dita e hënë qytetarët që do të dalin pozitiv në testet e shpejta dhe ato PCR nuk do t’u lejohet hyrja në territorin helen.

Deri më tani personat që dilnin pozitiv në kontrollet e palës greke ne Kakavijë karantinoheshin 14 ditë. Pas ditës së hënë ata nuk do të mund të hyjnë dot në Greqi.