Qytetari: E kisha marë edhe një gru, deri në tri e kemi hallall

Revista “Kosovarja” dhe “Fama Event” kanë realizuar Vox-pop-in e radhës me qytetarët e Prishtinës, shkruan “Kosovarja”.

Tema kësaj radhe ishte “A do e kishit pyetur gruan e parë për ta marrë të dytën?”

Përgjigjet ishin të natyrave të ndryshme, mirëpo një qytetar dha një përgjigje mjaftë pikante.

Qytetari në fjalë tha se do e martonte edhe një grua nëse do e gjente një të tillë si kjo që ka tani.

Ai tutje vazhdoi duke thënë se edhe me fe lejohet që të martoj burri deri në tre gra por që edhe do e pyeste gruan për këtë veprim.