Qytetari nga Ballkani bën grill në oborrin e tij në Zvicër, shikojeni çka i bën Zvicërrani

Disa p amje të publikuara në rrjetet sociale thuhet se tregojnë një burrë nga Bosnja dhe Hercegovina që jeton në Zvicër dhe një zviceran të n ervozuar.

Sipas mediave në Bosnjë, bëhet fjalë për i mazhe në të cilat një zviceran dyshohet se s ulmon një boshnjak që ishte duke pj ekur qengjin në oborr.

Dhe sigurisht kjo ka sh kaktuar një o rtek reagimesh në rrjetet sociale, përcjell Telegrafi.

Gjegjësisht, një burrë i quajtur Dean dhe duke gj ykuar nga komentet, me o rigjinë nga BeH, po p iqte një qengj në hell në oborr, kur iu afrua një zviceran i z emëruar i cili mbante një lloj a rme dhe një f ikës z jarri në duar.

“Ti e di se është e ndaluar”, supozohet të ketë b ërtitur zvicerani dhe Dean menjëherë thirri p olicinë.