Qytetari thotë se nuk do ta merrte edhe një grua, por shfalerkë do të donte

Revista “Kosovarja” dhe “Fama Event” kanë realizuar Vox-pop-in e e radhës me qytetarët e Prishtinës, shkruan “Kosovarja”.

Tema kësaj here ishte “A do e kishit pyetur gruan e parë për ta marrë të dytën?”

Përgjigjet ishin të natyrave të ndryshme, mirëpo një qytetar dha një përgjigje mjaftë pikante.

Ai tha se nuk do të merrte kurrë një grua të dytë, mirëpo siç tha por sipas tij një “shfalerkë” do të bënte:

Kur u pyet për kuptimin e kësaj fjale, ai nuk e dinte se çka do të thotë kjo fjalë.

Për më shumë ndiqeni intervistën e plotë: