Rama i çon “selam“ Vulinit: Çlirimtarët janë në Kosovë, vras ësit janë në Beograd

Rama i çon “selam“ Vulinit

Kryeministri Edi Rama reagoi pas deklaratave të ministrit serb të Mbrojtjes, Aleksandër Vulin për Shqipërinë e Madhe. Rama shprehet se ka një të vërtetë të thjeshtë që nuk do të mund të ndryshohej, ajo që ushtria serbe push toi Kosovën dhe jo e kundërta.

Gjithashtu Rama tha se çlirimtarët padyshim ishin në Kosovë, ndërsa krímínelët, ishin ende në Serbi.

Pjesë nga fjala e kryeministrit Rama: