Ramiz Kelmendi: “Mos u largoni nga Kosova, por ejani punoni në ETC“


Biznisemeni i njohur Ramiz Kelmendi gjatë intervistes së mbremshme ka pasur një apel për rininë e Kosovës që po largohen drejt vendeve të perendimit.

Kelemendi ju tha të qendroni në Kosovë.

‘Unë i them rinisë Kosovare të rrijnë në Kosovë dhe të vijnë të punojnë në ETC, pagat do ti rrisim shumë shpejtë.