Ramiz Kelmendi: “Punëtores time i grabiten 10 mijë euro kur është parkirat para bankës“


“Mëngjesin e së hënës ka ndodhur një grabítje këtu pranë objektit të ‘’Raifasen Bank në Fushë Kosovë’’. Dysh ohet se dy persona kanë grabítur një shume të konsiderueshme parash nga një punëtore e Elkosit. Ajo ishte duke i dorëzuar këto para në bankë”.

Pas këtij ak ti dy grabítësit kanë arrit të marrin kutinë me të holla, që punëtorja e “ Elkos Group” po e mbante në dorë.

Ngjarja kishte ndodhur rreh orës 09:00.

Ndërkohë, rreth kësaj ngjaje ka folur edhe pronari i ELKOS Grup, Ramiz Kelmendi.

Ai ka treguar se si ka ndodhur ngjarja.

“E kanë pla çkitë, këta janë marrë obligim të gjitha objektet që shesin me kesh i dërgojnë paratë në bankë, edhe kur janë parkirat para bankës kanë sul muar makinën kanë thyer xhamin dhe ja kanë marrë mjetet që kjo i ka përgatit me i depozitua”, Ramiz Kelmendi, pronar “Elkos Group”