Ramiz Lladrovci: Miku im Kadri, Ti ishe dhe do mbetesh themel i UÇK-së!


Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, e ka përkrahur ish-kryetarin e PDK-së, Kadri Veseli, pas mbajtjes së seancës dëgjimore të Gjykatës Speciale në Hagë.Lladrovci përmes një postimi në Facebook, tha se edhe vde kjen e ka pritur, por jo këtë ditë. Ai i ka thënë këto fjalë për mikun e tij, Kadri Veselin i cili thotë se është themel i UÇK-së mé póshté ndíqní postimin e Lladrovcit.

“Vde kjen e kam prit, por jo këtë ditë. Vde kjen po, e kemi pritur shumë herë, por kurrë turpërimin, vde kjen po, kurrë tërheqjen nga rruga e drejtë.