Ramiz Lladrovci: “Populli Kosovës duhet me ja ndërtu një statuj ‘Heroit’ Hashim Thaçi“


Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka folur për daljen e presidentit Hashim Thaçi.
Lladrovci mendon se i pari i Kosovës ka dhënë një kontribut të madh per vendin saqë në çdo qytet dhe fshat të Kosovës duhet ti marohet nga një statujë për të mirat e vendit që ja ka bërë.
Dhe duhet qe ky njeri te respektohet me gjenerata sepse esht njeri qe e ka shpall pavarsin e Kosovës dhe ka ber nje sakrific shum te madhe per vendin ton.