Ramush Haradinaj ”befason” gjithë Kosovën me këtë mesazh qe i dërgoi Albin Kurtit

Ramush Haradinaj ka folur per pa.dine e mundshme ndaj Serbis. Krye ministri i Kosoves, Albin Kurti dite me pare ka deklaruar se do ta padise Serbine per gjeno cidin e kryer ne Kosoves, e lidhur me kete ka reaguar edhe ishkryeministri i Kosoves, Ramush Haradinaj.

Haradinaj tha se gjate kohes kur ai ka qene kryeminister ne kushte konfi.denciale ka pergatitur nje d osje nga e ksperte te njohur ne lidhje me p adine ndaj Serbise.

Qeveria Kurti ka nje pune me te mire te mundshme te gatshme. Puna ma e mire e mundshme ne kete teme eshte bere nen udhe heqjen time. Ai e ka pergatitjen e nje mate.rie potenciale, ai e ka ne tavoline, nuk duhet me u nxi.tu pa e marre aprovimin e ksperteve se e fiton kete rast, nuk duhet te v eproje, tha ai. Ai tha se p adia ndaj Serbise nuk eshte hajgare, por duhet te zgjedhet momenti i caktuar kur duhet te behet.

P adia nuk eshte hajgare veç sa me livdu, duhet te zgjedhet momenti i caktuar, te merret nje garanci qe ta a provojne ate hape sepse nese e humb kete rast atehere i ke bere d emin me te madh ekzis.tences tende dhe iu kisha lutur te bej k ujdes ne kete. E ka ne tavo line, materien me te larte nga eksper.tet me te njohur ne bote nga e kspertiza glo.bale qe e ka punuar qeveria Haradinaj ne konfiden.cialitet, deklaroi Haradinaj.