Ramush Haradinaj: “Kosova ka policët e vetë, nuk ka nevojë për çizmen e huaj“ (Video)


Kreu i AAK, Ramush Haradinaj deklaroi në Çim Peka LIVE se ka mbetur i irrituar me aksionin e kryer nga EULEX me bastisjet e banesave dhe selive të partive në Prishtinë. “Kosova ka policët vetë, nuk ka nevojë për çizmen e huaj. Ndërhyrja e të huajve ishte turp,” tha ai mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Ramushi.

I pyetur nëse gjatë kësaj kohe, kur dihej se do të kishte zhvillime nga Gjykata Speciale, ishte arritur një marrëveshje politike mes partive, Haradinaj tha se nuk kishte kohë.