Ramush Haradinaj: Nuk i besoj Albin Kurtit, Në Kosovë kurrë nuk do të bëhet mirë!


Drejtori i Gazetës Insajderi, Parim Olluri dhe kryetari i AAK’së Ramush Haradinaj ka diskutuar lidhur me disa komente në kohën e kaluar ndaj liderit të VV’së, Albin Kurti.

Olluri ia ka kujtuar Harandinaj dikur e quante Kurtin mashtrues.

Haradinaj i është përgjigjur duke thënë se kur nuk realizon shpresat qe i ke dhënë qytetarëve atëherë je mashtrues.

“Dua të jem i kujdesshëm në fjalë. Por nuk do të ndodhë ajo që thonë këta. Mund të mos jem më i miri në qeverisje. Por ajo që po trumbetojnë këta nuk është e vërtetë. Ende shpresoj që mrekullitë mund të ndodhin. Por nuk e ndaj bindjen me të ata që thonë në momentin kur vjen VV do të bëhet mirë në Kosovë. E para këta duhet të mësohen të qeverisin. Nëse nuk realizohet shpresa atëherë është mashtrim”, ka thënë ai.