Reagon djali i axhës së mërgimtarit që kinse VV i kërkoi 10 mijë euro: Ky është një hajn, një rrenc, e njohim të gjithë!

Kosovari që jeton në Zvicër, Qefser Hoxha, thotë se ka pranuar një telefonatë anonime përmes së cilës i janë ofruar 10 mijë euro dhe posti i ambasadorit në Bern, në këmbim të largimit të tij nga LDK-ja dhe sjellja e votave në LVV.

Telefonatën që ka pranuar e ka raportuar në polici, teksa thotë se autoritetet zvicërane ia kanë konfirmuar se numri vjen nga Kosova.

Por, për këtë ka reaguar djali i axhës së tij. Ai ka shkruar se ai është një hajn dhe një rrenc, e njohim të gjithë.

Këto janë fotot ku ka reaguar djali i axhës së tij: