Reagon vajza e Jakup Krasniqit: Në emër të popullit të Kosovës nuk do t’ua falim kurrë

Vajza e Jakup Krasniqit ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës Speciale për Sali Mustafën. Ky i fundit është dënuar më 26 vite burgim.
Gresa përmes një postimi ka shkruar se “Cali” është dënu ar më dënim ç njevrë zor e të padrejtë.

Ajo theksojë se kriminelët serb po enden të lirë ndërsa çlirimtarët dhe l ufta e drejt për liri e shqiptarëve po gjykohet.
Ndër të tjera, Jakup Krasniqi ende po mbahet në parab urgi m në dhomat e speci ali uara në Hagë./IndeksOnline/