Rexhep Selimit i vjen ‘godítja’ e fortë pas aktakuzës nga Gjykata Speciale


Shefi i grupit parlamentar të Vetëvendosjes, Rexhep Selimi njoftoi se i është konfirmuar ak takuza nga Gjykata Speciale, duke shtuar se nesër do të udhëtojë për në Hagë.

E kjo ka nxítur reagimin e analistit politik, Nexhat Haziri.

“Rexhep Selimi : Nesër do të udhëtoj për Hagë (Holandë) që të përballem me këtë sfidë që i është vënë Ushtrisë Çlirimtare të Kosoves.- Kjo sfide nuk eshte per UCK-ne, por per juve personalisht, mos u fshihe prapa UCK-se per ta manípuluar opinionin. Ti dhe te tjeret ne Hage mbroni vetem veten. Tani perballuni me drejtesine, te cilen e patet mohuar e penguar per shume vite”, ka shkruar Haziri, përcjellë “Bota sot”.