Rrëfimi i bashkëshortes së Rexhep Selimit, ushtarës më të re të UÇK-së (VIDEO)


Shqipe Mehmeti-Selimi, gruaja e Rexhep Selimit, ka treguar për periudhën e Iuftës dhe pjesëmarrjen e saj në Iuftën e UÇ K-së. Ajo ndër të tjera, ka treguar edhe kohën kur e ka njohur Rexhep Selimin, tashmë burrin e saj. “Si me Rexhën, unë jam takuar edhe me shumë bashkëIuftëtarë te tjerë mé póshté ndíqní vídeón nga shqipja.

por, pash diçka tek ai dhe kështu me kohë, duke e parë, duke biseduar me të, normalisht që ndjenjat janë rrítur për të dhe kështuqë,pasIuftës, e kurorëzuam me martesën tonë”, ka thënë Shqipja.