Rrëfimi i rrallë i Fatmir Sejdiut për ditën kur doli UÇK-ja në skenë: Ja çfarë ndodhi në Llaushë, ky njeri më informoi që…


Ish presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, përmes një postimi në facebook ka rrëfyer ditën e 28 Nëntorit 1997, dita kur doli në skenë për herë të parë Ushtria Çlirimtare e Kosovës. “Të premten e 28 nëntorit organizohet va rrimi. E njëjta ekipë ishim prapë. Kishte shumë njerëz nga të gjitha anët e Kosovës mé póshté ndíqní postímín e Fatmir Sejdiut.

Fjalë rasti mbajti edhe Idriz Rreci, tani He ro i Kosovës, i cili ishte kryetar i Degës së LDK-së së Skenderajit. Idrizi ka qenë një burrë trim dhe i palëkundur.