Rrëfimi prekës i shqiptares që i shpëtoi rrezíkut nga suImi në Vjenë: I afrova fëmijët e mi, i përqafova


Rrëfehet shqiptarja që i shpë toj rrezíkut nga suImi në Vjenë: I afrova fëmijët e mi, i përqafova.

Një shqiptare që jeton në Austri, saktësisht në Vjenë, ka rrëfyer në media sociale ngjarjen e mbrëmshme që ka ndodhur nga një suIm te rroríst.

Ajo shkruan se kishte bërë plane të dilte për kafe në po atë lagje ku kishe ndodhur suImi, mirëpo fatmirësisht planet e saj kishin dësh tuar dhe më pas kishte përcjell në media ngjarjën e tme rrshme që kishte ndodhur.

Rrëfimi i saj i plotë: