Rrënqethëse: Prindërit e Gucatit shpërthejnë në lot, tregojnë momentin e arrestimit të Hyseniut

Prindërit e Gucatit

Familjarët e kryetarit të OVL UÇK’së Hysni Gucati ishin të ftuar të kësaj jave në emisionin n’Kosovë Show. Prindërit dhe bashkëshortja e tij folën për të kaluarën dhe ngjarjet e fundit nga shtëpia e tyre në komunën e Skëndarajt. E ëma ka treguar për kohën sa djali i saj shërbeu si ushtar i UÇK’së dhe ballafaqimet e tij me pla gët e luf tës. Krenarë ata thonë se djalin ja falën Kosovës ja deklarata tyre: