Rron Gjinovci: U ka ardhur fundi përrallave të çiftit të Driton Selmanajt

Aktivisti Rron Gjinovci thotë se LDK’së i ka ardhur fundi. Kjo parti aktualisht kur janë numëruar mbi 46 për qind të votave renditet e treta në nivel vendi.

“Do farë pallavrash që jemi mësuar me i dëgjuar nëpër zgjedhje prej tipave si Driton Selmanaj kur na dhajnë analiza të çuditshme”, tha Gjinovci.

“Vjen në studio dhe pa asnjë skrupull të kallxon përralla. Kanë mëndu se hala shiten te qytetarët e Kosovës’, tha Gjinovci në Pressing.

“Kësaj që i ka ardhur fundi unë jam shumë i lumtur”, tha Gjinovci.